Kattoremontti

Vesikatto

Toisin kuin monet isommat kattofirmat jotka kilpailevat nopeudella, meidän kilpailuvalttimme on laatu. Tarkastamme yksilöllisesti kaikki katot ennen tarjouksen tekemistä, ja siksi asiakkaamme voivat luottaa että he saavat katon joka pitää varmasti veden ulkopuolella ja kestää pitkään Suomen vaihtelevissa sääoloissa.

Oikein toimivan vesikaton edellytyksenä on riittävät tuuletusraot jotta katteen alapuolelle tiivistyvä kosteus haihtuu ulos talosta eikä imeydy eristeisiin.

Me aloitamme useimmiten uuden vesikaton rakentamisen telineistä. Telineet antavat turvaa asentajille sekä helpottavat huomattavasti räystäslautojen ja -peltien asennusta.

Koska työmme laatu on meille ykkösasia, annamme asennustyölle 5 vuoden takuun. Me luotamme siihen että meidän tekemämme katto on pitkäikäinen, ja niin luottavat myös asiakkaamme!

Vaikka monet tiilivalmistajat antavat tiilille elinikää n. 50-60 vuotta, niin todellisuudessa katto pitää pestä ja huoltomaalata vähintään kerran jotta tiili kestäisi näin kauan. Jos sinun tiili tai peltikattosi on 20-25 vuotta vanha, kannattaa toimia ennen kuin on myöhäistä! Uusi maali antaa paitsi uutta ilmettä katolle, myös parantaa huomattavasti katon kestävyyttä ja elinikää.

Teemme vesikatot pellistä ja tiilestä niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Voit pyytää meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin kerromme kaipaako kattosi huoltoa vai täysin uutta katetta.

Voit maksaa kustannukset osissa Santanderin ostorahoituksella. Lue lisää.