Ulkoverhousremontti Turku

Ulkoverhous

Kun taloon tehdään julkisivuremontti tai ulkoverhousremontti, hyvä säänsuoja ja kaunis ulkonäkö ovat tärkeimpiä ominaisuuksia mitä ulkoverhoukselta halutaan. Vinyyliverhouksessa yhdistyvät nämä molemmat ominaisuudet. Lisäksi vinyyli tulee edullisemmaksi kuin puuverhous koska sitä ei tarvitse koskaan maalata.

Vinyyliverhousmateriaalien takuu on jopa 50 vuotta, joten kun vinyylit on kerran asennettu, ei tarvetta ulkoverhousremontille tule käytännössä enää vastaan samassa talossa.

Nykypäivänä ihmiset ovat kiinnostuneita myös tuotteiden ympäristöystävällisyydestä, ja hyvä niin.
Vinyyliverhoustuotteiden pääasialliset raaka-aineet ovat ruokasuola (57%) ja etyleeni (43%), joten ne eivät ole ympäristölle haitallisia. Kun vielä otetaan huomioon niiden pitkäikäisyys sekä huoltovapaus, voidaan niiden sanoa olevan jopa ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteinen puuverhous.

Vinyylit valmistetaan Kanadassa, jossa on hyvin samanlaiset sääolosuhteet kuin Suomessa. Vinyylit eivät halkeile tai rikkoudu kovassakaan pakkasessa, toisaalta ne säilyttävät alkuperäisen värinsä pitkään. Lue TÄSTÄ lisää.

Vaikka suosittelemme ulkoverhousmateriaaliksi vinyyliä, teemme tottakai remontteja myös muilla materiaaleilla. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Ulkoverhousremontin yhteydessä halutaan yleensä myös parantaa talon eristystä. Kauttamme saat Isover Facade tuulensuojavillat erittäin edullisesti – paljon halvemmalla kuin mitä rautakaupat niitä myyvät. Isover Facade tuulensuojavillat ovat erinomaisia lisäeristysmateriaaleja koska yhdellä levyllä saadaan aikaan paksumpi eristekerros sekä tuulelta suojaava pinta. Näitä tuulensuojavilloja on saatavilla useilla eri paksuuksilla, 25-100mm.

Kauttamme saat nämäkin rakennusmateriaalit erittäin edullisesti kotiin tai työmaalle toimitettuna. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi materiaalit joko asennettuna, tai pihaan toimitettuna jos haluat säästää työn kustannuksissa ja asentaa itse.

Voit maksaa kustannukset osissa Santanderin ostorahoituksella. Lue lisää.